background image

Welkom bij SMS Solutions

Wij zijn erg blij dat u onze site gevonden heeft! Graag leggen we u hier meer uit over onze activiteiten, klanten, acties en medewerkers. Ook geven we u graag maandelijks nieuwtjes over de DIY zoals nieuwe winkelopeningen, nieuwe producten, …

Wij hebben een passie voor Field Marketing wat je als klant en medewerker snel zult merken. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang. Blije mensen maken geslaagde acties. En geslaagde acties geven tevreden consumenten. En wanneer de consument tevreden is, ontstaan er nieuwe kansen voor creatieve Field Marketing...

Kortom, passie, loyaliteit, professionaliteit, openheid, flexibiliteit en gedrevenheid,… Verwacht van ons zeker niet minder.

Geoffroy en Selwyn

"Heeft u nood aan multi-channel communicatie? SMS Solutions biedt niet enkel people oplossingen aan, maar ook digitale oplossingen en consultancy."